Bij de back in shape behandeling werken we aan het verbeteren van striae, anti cellulitis en countouring met verschillende afslank technieken. We gaan aan de slag met onze apparatuur en doen dit in combinatie met speciale producten. Zo gaan we voor een resultaatgericht slimming effect.

Ook is het bij deze behandeling belangrijk dat de doorbloeding goed gestimuleerd wordt hierdoor kunnen de afvalstoffen goed worden afgevoerd en bereiken we eerder het gewenste resultaat. Natuurlijk met gezonde voeding en sporten bereik je nog meer in combinatie met deze topbehandeling. In overleg met de klant en na het bespreken wat de klant wilt maken we een keuze uit de lipolaser, ultrasonic liposuction met infrarood of de dermamassage. Tijdens de behandeling wordt er uitleg gegeven over welke functie van het apparaat voor u het meest geschikt zal zijn.

Frequentie? Hangt geheel van het huidprobleem en de wensen van de klant af. Wij zullen dit met de klant bespreken en afstemmen, maar vaak is dit wel een afspraak die in het begin wekelijks zal zijn.

This is a sample text.

TOP