UNDER CONSTRUCTION.

OUR APOLOGIES FOR ANY INCONVENIECE. 

HydraFacial verbetert de kwaliteit van je huid en maakt uw huid gezond.

 

De HydraFacial behandeling is een niet-chirurgische doch ingrijpende behandeling die je onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief. De HydraFacial behandeling is snel en efficiënt, het duurt slechts 30 minuten. Er is geen ongemak tijdens de procedure, de behandeling is aangenaam en verfrissend. Je kunt desgewenst make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten onmiddellijk na de behandeling, aangezien er geen herstelperiode is.


De HydraFacial peelings procedure zorgt grondig voor je huid. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing insluizing van antioxidanten, peptides, zuren en hyaluronzuur. De HydraFacial serums richten zich specifiek op uw huidproblemen zoals UV-schade, zwarte en witte puntjes, verwijdde poriën, acné, pigmentvlekken, oneffenheden en rimpels. Wij kunnen ons voorstellen dat je je hierbij geen voorstelling kunt maken, kom daarom gerust eens langs bij Skintology voor een kleine demonstratie.

 

Behandeltijd            60 minuten

Herstelperiode         Geen

Voor optimaal resultaat          1x per maand

Innovatieve peelbehandelingen voor huidverjonging/ huidverbetering

Bij een Derma Peeling gebruiken we een vloeistofoplossing die de toplaag van uw huid (de dode huidcellen) verwijderd.
Er zijn verschillend peelings variërend van ‘’lichte’’ peelings die subtiele resultaten boekt en slechts een kleine herstelperiode heeft tot de ‘’diepe’’ peelings die zeer duidelijk resultaten laten zien, maar een langere herstelperiode hebben.


Behandeltijd            60 minuten


Herstelperiode         Na de behandeling zal de huid rood zijn en kan er lichte zwelling optreden. Al naar gelang de diepte waarop behandeld wordt kunnen er soms puntbloedingen of ‘’frosting’’ontstaan.
Dit trekt meestal binnen enkele dagen weg. Ook kan de huid schraal aanvoelen en kunnen er kleine korstjes ontstaan. Tevens kan de huid in de eerste week na de behandeling licht schilferen. Of deze huidreactie optreedt is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Het is belangrijk dat u niet krabt aan de korstjes om littekenvorming /pigmentvlekjes te voorkomen. Na de behandeling is de huid extra gevoelig voor de zon. Bescherm daarom tot zes weken na de laatste behandeling de huid dagelijks met een zonnebrandcrème met minimaal SPF factor 30.


Voor optimaal resultaat    3-5 behandelingen, nazorg instructies van de huidspecialist, gebruik van thuis producten

In de salon voeren we verschillende peelings uit. Tijdens een intakegesprek zullen we samen met u bepalen welke peeling voor uw huid en uw wensen het meest geschikt is.

 

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder en stralender maakt.
Met een speciaal mondstuk welke vacuüm zuigt gaat de specialist over de huid. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels.  Het resultaat na de behandeling is een frisse en stralende huid.

 

Behandeltijd            60 minuten


Herstelperiode         Geen


Voor optimaal resultaat    3-5 behandelingen, thuisproducten, nazorg instructies huidspecialist


 

Microneedling is een behandelingsmethode waarbij met een rollertje of pen de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal.
De huid wordt zo aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine.
Na de behandeling met microneedling zal er niet gelijk een resultaat zichtbaar zijn.
Dit duurt een aantal maanden. Het lichaam heeft namelijk tijd nodig om collageen en bindweefsel te vormen.

 

Behandeltijd        60 minuten

Herstelperiode   
Na de behandeling zal de huid rood zijn en kan er lichte zwelling optreden. Al naar gelang de diepte  waarop behandeld wordt kunnen er soms puntbloedingen ontstaan. Dit trekt meestal binnen enkele dagen weg. Ook kan de huid schraal aanvoelen en kunnen er kleine korstjes ontstaan. Tevens kan de huid in de eerste week na de behandeling licht schilferen. Of deze huidreactie optreedt is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Het is belangrijk dat u niet krabt aan de korstjes om littekenvorming /pigmentvlekjes te voorkomen. Na de behandeling is de huid
extra gevoelig voor de zon. Bescherm daarom tot zes weken na de laatste behandeling de huid dagelijks met een zonnebrandcrème met minimaal SPF factor 30.

 

Voor optimaal resultaat     3-5 behandelingen, thuisproducten, nazorg instructies huidspecialist

 

 

MAKE A RESERVATION HERE

TOP