Beauty for everybody
Hoe zou het zijn als mooi zijn van binnen en buiten voor iedereen haalbaar is? Of je nu man of vrouw bent. Midden in de hectiek van het leven staat als starter, 40 jarige of als actieve oudere?
Hoe fantastisch is het om dit te bereiken op laagdrempelige manier, toegankelijk voor iedereen, in tijd en prijs passend bij jouw persoonlijke situatie, wensen en wat nodig is voor jouw huidconditie?
Gedreven vanuit liefde voor mensen, bekend met de weerspiegeling van gezondheid op je huid, ervaring met methodes en middelen die soms wel en vaak niet werken, droomden de oprichtsters van Skintology, Ilona (39) en Kasia (39), over een plek waar iedereen terecht kan. Een bijzondere plaats voor een op maat gemaakte innovatieve beauty behandeling.
Na dromen kwam een tijd van denken en doen en nu presenteren wij met trots de opening van onze beauty lounge Skintology in het centrum van Tilburg.
We nodigen je van harte uit om jezelf een beauty beleving te gunnen die verder gaat dan een reguliere cosmetische behandeling.
 
Beauty is skin first
Hoe belangrijk onze huid is voor een gezonde en mooie uitstraling weten Ilona en Kasia als de beste. Zij zijn oud collega’s en inmiddels goede vriendinnen van elkaar. Allebei met een druk bestaan: een gezin met jonge kinderen, een pittige voltijds baan, beide in 2017 met een eigen bedrijf gestart.
Eerder in hun leven werden ze geconfronteerd met problemen en zochten ze oplossingen om er toch goed uit te zien.
Ilona maakte op haar 30ste  een vervelende ziekteperiode mee. Haar huid had daar erg onder moeten lijden en als resultaat was het heel dof en grijs geworden. Kasia is daarentegen al haar hele leven allergisch voor veel producten en vanwege haar extreem gevoelige en dunne huid mag ze veel reguliere behandelingen niet ondergaan.
De zoektocht naar effectieve behandelingen en experimenten met verschillende producten tijdens hun bezoeken aan diverse beauty salons leverde veel kennis op. Niet alleen over de toegepaste technieken en middelen, ook over de benadering van hun als klant en mens.
Zo ontstond het idee om een beauty lounge te starten waar we al het goede uit onze ervaringen in meenemen en daar bovenop een stuk innovatie en vernieuwing toevoegen.
 
Beauty is universeel
Onze droom werd steeds concreter. We wilden het beste van het beste, bereikbaar voor iedereen. Daarom haalden we inspiratie ook uit andere landen. In de zoektocht naar de perfecte concept benaderden we bekende ondernemers op dit gebied en kregen we zelfs de kans om te pitchen voor de oprichtster van de grootste beauty keten in Oost Europa. Ons verhaal en ideeën werden meteen heel enthousiast ontvangen. En zo groeide onze lef om een eigen beauty lounge op te richten. Skintology is nu een feit en staat open om jou te ontvangen en je behoeften in te vullen.
 
De jaren houd je niet tegen, je kan ze wel met veel vertrouwen tegemoet gaan.
 
Liefs,
Skintology Team
TOP